Meats - Viandes

spicy hot 43. pad bai gra prow:$14.95

- Chicken, pork or beef sauteed with fresh chilies, holy basil leaves and garlic.
- Poulet, porc ou boeuf sauté avec piment frais, du basile et l'ail.

spicy hot 44. pad king:$14.95

- Chicken, pork or beef sauteed with silvered ginger root.

spicy hot 45. gai pad med ma-muang :$14.95

- Chicken sauteed with cashew nuts and dried chilies.

spicy hot 46. Tod gratiem prik thai$14.95

- Chicken or pork sauteed with coriander root, garlic and white pepper.
- Poulet ou du porc sauté aux racine de coriandre, l'ail et le poivre blanc.

spicy hot 47. swimming rama:$15.95

- Beef or chicken topped with steamed lettuce and spicy peanut sauce.
- Du boeuf ou poulet avec la laitue cuite à la vapeur et la sauce piquante aux arachides.

spicy hotspicy hot 48. pad ped moo pah$15.95

- The ultimate Thai curry, wild boar meat with hot jungle curry. If wild boar is not in season, we may have to substitute it with pork.
- Le curry Thailandais supreme, le sanglier au curry extremement epicé. Si ce n'est pas la saison de sanglier, il sera remplacé par le porc.

49. neua num man hoi and vegetables$15.95

- Beef sauteed with oyster sauce and vegetables.
- Bœuf sauté à la sauce d'huître et légumes.

spicy hot 50. neua ta krai$15.25

- Shreds of marinated beef fried with crispy lemongrass and dry chilies.
- Lambeaux de bœuf mariné frit avec croustillantes de citronnelle et les piments secs.

51. mu krop pad pak$14.95

- Crispy marinated pork sauteed with snow peas.
- Croustillant de porc mariné sauté aux pois mange-tout.

Nokham Menu
Soup - Potage
Appetizers - Hors d'ouvre
Salad Yum - Salade
Seafood - Fruits de mer
Curries - Plats au curry
Meats - Viandes
Vegetables - Légumes
Noodles & Rice - Nouilles et Riz
Dinner Specials - Dîner Thailandais
Nokham's Specials - Spécial
Lunch Specials - Spéciaux du midi
Thai Desserts- Desserts thaïlandais
= Spicy
= Very Spicy
Price subject to change without notice.
Apllicable taxes not included.